ABSOLUTE MOTORS XPEL Paint Protection Film

Bekijk de video
Of u een supercar, SUV, elektrische auto of een auto voor de boodschap rijdt. De lak van de auto is altijd gevoelig voor schades. Denk hierbij aan schade door steenslag, waskrassen of andere (lichte) krassen. Dat zorgt niet alleen voor een vervelend gevoel, maar ook voor waardevermindering van de auto.
Maar wat als er een oplossing zou zijn tegen deze beschadigingen aan uw autolak waardoor u altijd onbezorgd autorijdt?

Nooit meer zorgen over de lak van uw auto, met XPEL lakbescherming!

xpel-protection-film

Onbezorgd autorijden is mogelijk met de beschermende Ultimate Plus Paint Protection Film van Xpel.

Sinds 2016 beschermen we auto’s met de XPEL Ultimate Plus Lakbeschermingsfolie. Met deze transparante en zelfherstellende folie, beschermt u de lak van uw auto tegen (lichte) krassen en vuil. De krassen verdwijnen wanneer de folie opwarmt, bijvoorbeeld door de warmte van de zon of sop bij het wassen van de auto.

Absolute Motors is een gecertificeerd XPEL-installateur. U krijgt van XPEL 10 jaar garantie tegen verkleuring van de XPEL-folie wanneer deze door ons wordt aangebracht. Wilt u uw hele auto beschermen of alleen bepaalde delen van de auto zoals de bumper of de zijschermen, het is bij ons allemaal mogelijk.

Waarom XPEL kiezen en geen ander merk Paint Protection Film (zoals 3M)?

Absolute Motors heeft gekozen voor XPEL Ultimate Plus lakbeschermingsfolie omdat deze folie veel voordelen biedt, en met onze ervaring de hoogste kwaliteit heeft.

De voordelen van XPEL Ultimate Plus:
– Herstelt zichzelf (door warmte)
– Vergeelt niet
– UV bestendig
– Lange levensduur
– Volledig transparant

xpel-installateur

Hogere restwaarde met XPEL.

xpel-lakbescherming

De prijs van de XPEL lakbeschermingsfolie is afhankelijk van uw wensen: Wilt u uw auto volledig laten beschermen of alleen bepaalde delen. Wilt u dat de folie zoveel mogelijk onzichtbaar is of mogen er naden zichtbaar zijn?

Één ding is zeker, als u kiest voor de XPEL-folie kunt u weer met een gerust hart de weg op. Daarnaast maximaliseert u de doorverkoopwaarde van uw auto.”

Installatiemogelijkheden:

– Basis installatie

Wij maken gebruik van Xpel software welke bijna elk type en model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen wij de panelen selecteren welke we gaan voorzien van Xpel. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de Xpel voor te snijden. Dit heeft als voordelen dat we niet hoeven te snijden op of langs de auto en ook geen de-/montage hoeven te doen. Die voordelen zorgen er wel voor dat er op enkele delen naden zichtbaar kunnen zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te kunnen leggen.

– High-end installatie

Ook bij een High-end installatie maken wij gebruik van de Xpel software, echter gaan we daar al een stapje verder. De ‘standaard’ patronen gaan we aanpassen zodat naden komen te vervallen en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zoveel mogelijk om de randen te kunnen werken zullen we diverse delen demonteren. Denk hierbij aan de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Dit zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs zodat de Xpel specialisten zich kunnen focussen op de best mogelijke installatie.

Interessen in Xpel?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

    To continue, please enter the characters below:

    captcha