Our Services

OP DEZE PAGINA VINDT U INFORMATIE OVER DE DIENSTEN EN PRODUCTEN DIE WIJ AANBIEDEN. VOOR VRAGEN KUNT U ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN.

Carwrapping

CARWRAPPING

Door middel van carwrapping kunt u uw auto elke gewenste kleur of design geven

MOGELIJKHEDEN

Met het wrappen van uw auto geeft u uw auto een volledig eigen identiteit. Dit kan door zowel een volledige kleurverandering als het toepassen van kleine details. Wrappen bied tevens bescherming voor de lak op de beplakte delen. Informeer naar de exacte mogelijkheden en prijzen!

Paint protection

PAINT PROTECTION FILM

Xpel Ultimate Plus zelfherstellende lakbeschermingsfolie

MOGELIJKHEDEN

Voor lakbescherming tegen steenslag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd installateur van Xpel Ultimate folie. Door middel van een voor gesneden kit kunnen wij uw auto inpakken met transparante folie met de zogeheten “self healing” functie. Met deze zelf herstellende folie rijdt u altijd in een nieuwe auto!

DETAILING / COATING

Door middel van uitgebreide infrarood glas coatings beschermen wij uw lak

MOGELIJKHEDEN

Om uw nieuwe auto in optimale conditie te houden of uw gebruikte auto weer in ere te herstellen kunt u bij ons terecht. Door middel van uitgebreide polijst behandelingen en infrarood glas coatings beschermen wij uw lak tegen alle weersinvloeden. Uw auto verlaat onze werkplaats mooier dan nieuw!

Performance tuning

ECU TUNING

Voor meer vermogen, een efficiënter verbruik en betere rij-eigenschappen

MOGELIJKHEDEN

Door middel van software aanpassingen kunnen wij uw auto voorzien van meer vermogen, een efficiënter verbruik en betere rij-eigenschappen. Alle software welke wij gebruiken is in samenwerking met onze vaste partner ontwikkeld en uitvoerig getest op de testbank. U kunt voor alle tuning bij ons terecht.

EXHAUST SYSTEMS

Met een uitlaatsysteem krijgt uw auto het geluid wat deze verdient

MOGELIJKHEDEN

Met een uitlaatsysteem krijgt uw auto het geluid wat deze verdient. Wij leveren diverse hoog aangeschreven merken uitlaten zoals Akrapovic, Fi-Exhaust, Quicksilver, Capristo, Armytrix en andere bekende merken. Naast het leveren van deze systemen kunnen wij ook de montage verzorgen.

ENGINE UPGRADES

Bigger, better, faster. Dat kan altijd! Ook voor hardware tuning kunt u bij ons terecht

MOGELIJKHEDEN

Soms kan een kleine wijziging al veel teweegbrengen. Andere keren is hier grover geschut voor nodig, met bijvoorbeeld grotere turbo’s.

WHEELS AND TIRES

Voor velgen en banden van de meest bekende A-merken bent u bij ons aan het juiste adres

MOGELIJKHEDEN

Voor velgen en banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse merken velgen zoals ADV.1, Vossen, BBS, Novitec, Vorsteiner, HRE en andere grote merken. Ook voor banden van de meest bekende A-merken zoals Michelin, Pirelli, Continental en andere merken kunt u bij ons terecht.

BRAKE CALIPER PAINTING

Wij spuiten remklauwen in elke gewenste kleur met logo’s naar wens onder de blanke lak

MOGELIJKHEDEN

Er is steeds meer vraag naar het spuiten van remklauwen in een kleur naar wens. Uiteraard dient dit er wel uit te zien alsof de auto zo geleverd had kunnen zijn. Wij spuiten remklauwen in elke gewenste kleur met logo’s naar wens onder de blanke lak. Dit kunnen wij combineren met rem onderhoud diensten.

WINDOW TINTING

Wij tinten de ruiten van uw auto op kwalitatief hoog niveau met het beste resultaat

MOGELIJKHEDEN

Wij tinten de ruiten van uw auto op kwalitatief hoog niveau. Wij demonteren ruiten als dit voor het beste resultaat nodig is en werken uitsluitend met de beste folies welke er op de markt te vinden zijn. Naast de achterruiten tinten wij ook voorportieren en voorruiten geheel naar de Nederlandse wetgeving.

BODY PARTS

Uw auto volledig naar wens aanpassen met body parts van hoog aangeschreven merken

MOGELIJKHEDEN

Een standaard auto te gewoon… Wij kunnen uw auto volledig naar wens aanpassen met tuning parts van merken zoals Brabus, TechArt, Mansory, ABT, Vorsteiner, Novitec en vele andere hoog aangeschreven tuning merken. Informeer naar de mogelijkheden, levertijden en prijzen.

DAMAGE REPAIR

Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie en volledige schadeherstel

MOGELIJKHEDEN

Helaas krijgen we er allemaal mee te maken. Schade aan onze auto, hoe zuinig we ook zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor reparatie van schade en het volledig herstellen van uw auto. Wij kunnen herstel uiteraard in samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij oplossen.

TRANSPORT

Wij verzorgen transport over de gehele wereld met zowel open als gesloten trailer

MOGELIJKHEDEN

Wij verzorgen transport naar wens over de gehele wereld. U kunt hier zowel denken aan open als gesloten transport, combi transport voor meerdere auto’s en transport per vliegtuig. Uw exclusieve auto verdient uitsluitend de beste zorg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

INTERIOR UPGRADES

Het juiste interieur is als een kers op de taart en wij helpen daarbij

MOGELIJKHEDEN

Van hemel tot stoelen tot dashboard. Alcantara, nappa leder of stof. Wij bespreken met alle liefde de mogelijkheid voor het mooiste interieur.

AUDIO UPGRADES

Waar de beste ‘standaard’ audio niet volstaat, gaan wij verder!

MOGELIJKHEDEN

In veel gevallen is zelfs de upgrade audio vanuit de fabrikant niet het beste op de markt. Daar gaan wij graag verder. Niet alleen de beste speakers en/of aansturing, maar ook de isolatie is daarbij een belangrijk onderdeel.

ELECTRONICS

Signaleringen, voertuigvolg- en alarmsystemen zijn een must bij auto’s uit het topsegment

MOGELIJKHEDEN

Altijd de mogelijkheid hebben om te zien waar uw voertuig zich bevindt, wanneer deze in beweging wordt gebracht of wanneer u een radarcontrole tegemoet rijdt. Er is overal een oplossing voor.

Inspiratie voor uw auto nodig?
Bekijk onze projecten pagina!

PROJECTS

Just Ask!

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

    To continue, please enter the characters below:

    captcha