novitec mclaren Senna

De McLaren Senna: Een meesterwerk van lichtgewicht ontwerp

De McLaren Senna is al een kunstwerk, ontworpen voor extreme sportiviteit en ontworpen voor prestaties. Bij NOVITEC, bekend om ons vakmanschap met ’s werelds meest exclusieve sportauto’s, hebben we de McLaren Senna naar nieuwe hoogten gebracht door zijn kracht, wendbaarheid en stijl te verbeteren.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Meer vermogen dan je je kunt voorstellen

Onze reis begint met een prestatieboost die de McLaren Senna naar een ongeëvenaard niveau tilt. We hebben de grenzen opgezocht en het vermogen verhoogd tot een verbazingwekkende 663 kW (902 pk) en een piekkoppel van 888 Nm. Deze indrukwekkende upgrade tilt de Senna naar een nieuwe dimensie van rijplezier.

Geavanceerde materialen: INCONEL Uitlaatsysteem
We begrijpen dat elk detail telt, vooral als het gaat om een meesterwerk als de McLaren Senna. Daarom hebben we een superlicht, high-performance uitlaatsysteem gemaakt van het geavanceerde materiaal INCONEL. Het vermindert niet alleen het gewicht, maar versterkt ook de auditieve symfonie van deze opmerkelijke sportwagen.

Hi-Tech gesmede wielen

De McLaren Senna verdient velgen die niet alleen zijn stijl complementeren, maar ook zijn prestaties verbeteren. Onze hi-tech gesmede wielen, versprongen in een 20/21-inch combinatie, bieden de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar optimaliseren ook je rijervaring

Ongeëvenaarde vermogen-gewichtsverhouding

In zijn maximale tuningspecificaties bereikt de McLaren Senna een vermogen-gewichtsverhouding van 554 kW (753 pk) per ton droog gewicht. Dit vertaalt zich in buitengewone rijprestaties. Vanuit stilstand stuwt deze getunede sportwagen met middenmotor zichzelf in slechts 2,7 seconden naar 100 km/u en hij haalt 200 km/u in slechts 6,5 seconden. De topsnelheid? Een indrukwekkende 335 km/u.

Interieurs op maat

Bij NOVITEC begrijpen we dat elke McLaren Senna-eigenaar uniek is. Daarom bieden we interieurs op maat die aan uw voorkeuren voldoen. Het interieur van je auto moet net zo uitzonderlijk zijn als de prestaties, en wij zijn er om dat te realiseren.

Verhoog uw McLaren Senna ervaring

NOVITEC is uw vertrouwde partner in het verheffen van de McLaren Senna naar nieuwe hoogten van prestaties en stijl. Ervaar extreme sportiviteit als nooit tevoren met onze upgrades.

INTERESSE IN EEN novitec senna?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha