Novitec McLaren GT

McLaren GT: een nieuwe definitie van Grand Touring

De McLaren GT herschrijft het verhaal van de Grand Touring. Dit meesterwerk met middenmotor daagt het conventionele ontwerp met voormotor uit en introduceert innovatieve kenmerken zoals een dubbele kofferruimte, een ruime cockpit en een lichtgewicht constructie. In combinatie met zijn achtcilinder twin-turbo motor biedt hij een uitzonderlijke rijervaring. Bij NOVITEC, al tientallen jaren pionier in het verfijnen van ’s werelds meest exclusieve auto’s, hebben we in de McLaren GT een uitstekend canvas gevonden voor onze exclusieve aanpassingen.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Spannende looks: Kit voor aerodynamische verbetering

Om de McLaren GT visueel nog opvallender te maken, heeft ons team van NOVITEC-ontwerpers en -ingenieurs een aërodynamische verbeteringskit ontworpen. Elk detail werd getest in de windtunnel om optimale aerodynamische prestaties te garanderen. Het resultaat is een ontwerp dat niet alleen hoofden doet omdraaien, maar ook de algehele prestaties van de GT verbetert.

Hi-Tech gesmede velgen: Een visueel statement
De GT verdient velgen die niet alleen esthetisch zijn, maar ook de prestaties verbeteren. In samenwerking met de Amerikaanse fabrikant Vossen hebben we een gespreide combinatie van 20- en 21-inch hi-tech gesmede velgen ontwikkeld. Deze velgen verbeteren niet alleen het uiterlijk van de GT, maar zorgen ook voor een soepeler en efficiënter rijgedrag.
Sportveren: Verbeterde rit
Als aanvulling op deze velgen hebben we sportveren ontworpen, waardoor de rijhoogte van de GT met ongeveer 25 millimeter is verlaagd. Dit geeft de auto niet alleen een sportievere houding, maar verbetert ook het weggedrag en de algehele prestaties.

Prestaties boven de limiet

Voor wie op zoek is naar opwindende prestaties, bieden we drie verschillende NOVITEC tuningkits. Deze kits ontketenen het potentieel van de motor van de GT en produceren tot 520 kW (707 pk) en 714 Nm koppel. Met dit vermogen accelereert de Grand Tourismo met middenmotor in slechts 3,0 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt hij een indrukwekkende topsnelheid van 333 km/u.

Uitlaatsysteem en katalysatoren

Bij NOVITEC begrijpen we dat elke McLaren GT-eigenaar uniek is. Daarom bieden we interieur verfijningen in een breed scala van kleuren en met de grootste precisie van vakmanschap. Het interieur van uw auto moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke stijl, en wij zijn er om uw visie tot leven te brengen.

Verhoog uw GT-reis

Ervaar een opwindend uiterlijk en betere prestaties met de McLaren GT-upgrades van NOVITEC. Verhoog uw Grand Touring reis en maak van elke rit een onvergetelijk avontuur.

INTERESSE IN EEN novitec?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha