Novitec McLaren Artura

Elevate Your McLaren Artura Experience with NOVITEC

NOVITEC is al jaren een van ’s werelds meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van de verfijning van de meest exclusieve auto’s ter wereld. Terwijl ons aanbod zich van oudsher concentreerde op Ferrari-, Maserati- en Lamborghini-auto’s, zijn we verheugd om onze horizon te verbreden en onze exclusieve benadering naar McLaren-sportauto’s te brengen. We zijn verheugd om ons nieuwste programma voor de gloednieuwe McLaren Artura te introduceren.INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

McLaren Artura: Een wonder van techniek

De McLaren Artura vertegenwoordigt het summum van hybride sportauto’s met middenmotor en zet een nieuwe standaard voor zowel prestaties als esthetiek. Bij NOVITEC geloven we in het verleggen van de grenzen. Ons doel is om de Artura niet alleen technisch indrukwekkend te maken, maar ook een visueel spektakel.

Een symfonie van geluid en stijl: Het NOVITEC uitlaatsysteem

Een van de hoogtepunten van ons programma voor de McLaren Artura is een volledig nieuw ontwikkeld uitlaatsysteem. Dit tot in de perfectie ontworpen uitlaatsysteem verbetert niet alleen het akoestische profiel van de Artura, maar transformeert het in een symfonie van kracht en precisie. Elke acceleratie wordt een opwindende auditieve ervaring en elke terugschakeling gaat gepaard met een meeslepend gebrul.

Hi-Tech gesmede wielen: Vorm en functie

In ons streven naar perfectie hebben we ook hi-tech gesmede wielen geïntroduceerd die zijn ontworpen om de esthetiek en prestaties van de McLaren Artura aan te vullen. Deze velgen zijn niet alleen een visueel statement, maar ook een functionele upgrade. Ze verbeteren de wegligging van de auto, bieden betere controle en zorgen voor een soepelere en efficiëntere rit.

Verhoog uw Artura-ervaring

Voor wie op zoek is naar opwindende prestaties, bieden we drie verschillende NOVITEC tuningkits. Deze kits ontketenen het potentieel van de motor van de GT en produceren tot 520 kW (707 pk) en 714 Nm koppel. Met dit vermogen accelereert de Grand Tourismo met middenmotor in slechts 3,0 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt hij een indrukwekkende topsnelheid van 333 km/u.

 

Ontdek het potentieel van uw McLaren Artura met NOVITEC. Het gaat niet alleen om rijden; het gaat om het maken van een statement, en wij zijn er om u te helpen het uwe te maken.INTERESSE IN EEN novitec?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha