Novitec mclaren 765LT

De McLaren 765LT opwaarderen met NOVITEC

De McLaren 765LT, waarbij “LT” staat voor “Longtail”, is een eerbetoon aan racelegendes. Het waren de verlengde achterkanten van “longtail” racewagens die circuits zoals het iconische circuit van Le Mans veroverden. Aan het eind van de jaren zestig gaf het langwerpige ontwerp van de achterkant de Porsche 917 “longtail” racewagens een duidelijk voordeel op het legendarische rechte stuk van Mulsanne. In 1997 behaalde de McLaren F1 GTR Longtail de overwinning in de GT1-klasse tijdens de wereldberoemde uithoudingsrace. Nu, met de McLaren 765LT, gaat dit aerodynamische principe opnieuw de weg op.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Vermogen, prestaties en precisie

De McLaren 765LT is een lichtgewicht tweezitter die dient als het ideale canvas voor NOVITEC, de gerenommeerde Duitse specialist in autofijnheid. Onze specialiteit is om ’s werelds meest fascinerende sportwagens nog krachtiger, sneller en opwindender te maken. Het middelpunt van onze verbeteringen is de vierliter achtcilindermotor met geforceerde inductie, compleet met twee turboladers. We bieden drie verschillende tuningstadia, waarmee je de grenzen van het vermogen kunt opzoeken. In de meest krachtige configuratie ben je getuige van een adembenemende 629 kW / 855 pk en een verbluffend koppel van 898 Nm. Deze cijfers vertalen zich in opwindende prestaties, waardoor deze vleugelauto in slechts 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u katapulteert. Maar daar is het niet bij gebleven – de McLaren 765LT kan nu een topsnelheid bereiken van meer dan 330 km/u, wat zorgt voor een opwindende rijervaring als geen ander.

Visuele uitmuntendheid: NOVITEC Hi-Tech gesmede velgen

Om de visuele aantrekkingskracht van de 765LT nog verder te vergroten, hebben we in samenwerking met de Amerikaanse high-end fabrikant Vossen hi-tech gesmede velgen van NOVITEC ontwikkeld. Deze velgen zijn niet alleen visueel verbluffend maar ook functioneel, met diameters van 20 en 21 inch die perfect passen bij het design van de McLaren 765LT. Deze velgen, gecombineerd met sportveren, verbeteren niet alleen het uiterlijk, maar ook het rijgedrag en de prestaties. Ze zijn een integraal onderdeel om je 765LT te laten opvallen in de massa.

De Symfonie van Vermogen: NOVITEC High-Performance Uitlaat

Als aanvulling op de vermogensupgrades hebben we de NOVITEC high-performance uitlaatsystemen gemaakt van ultralicht INCONEL. Deze uitlaten optimaliseren niet alleen de prestaties, maar verbeteren ook de geluidsbeleving. Met een spectaculair uitlaatgeluid wordt elke rit een symfonie van vermogen. We hebben deze systemen zo ontworpen dat ze niet alleen efficiënt, maar ook fascinerend zijn. Om een vleugje luxe toe te voegen, bieden we zelfs uitlaatsystemen met 999 fine gold plating, zodat je McLaren 765LT in elk opzicht opvalt.

Aerodynamische perfectie: Aangepast koetswerk

We hebben geen middel onbeproefd gelaten om van de McLaren 765LT een waar kunstwerk te maken. Ons productassortiment omvat op maat gemaakte aerodynamische onderdelen, die ook verkrijgbaar zijn in een ‘naked-carbon’ versie. Deze onderdelen dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar geven je auto ook een agressiever, race-geïnspireerd design. 

Luxe interieur: perfect op maat

In het interieur biedt NOVITEC een reeks aanpassingsopties, met een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan kleuren. Ons team van experts kan het interieur precies aan uw voorkeuren aanpassen, zodat uw McLaren 765LT uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Verhoog uw McLaren 765LT

>Bij NOVITEC geloven we dat iets buitengewoons altijd nog buitengewoner kan worden gemaakt. De McLaren 765LT is een opmerkelijke sportwagen en onze verbeteringen zijn ontworpen om hem nog buitengewoner te maken.

Als u klaar bent om uw McLaren 765LT-ervaring te verbeteren, bekijk dan onze aanpassingsopties en begin aan een reis vol kracht, prestaties en precisie.INTERESSE IN EEN NOVITEC?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha