NOVITEC MCLAREN 765LT SPIDER

Verbeter uw McLaren 765LT Spider met NOVITEC

De McLaren 765LT Spider is al een meesterwerk onder de drop-top sportwagens, met een buitengewoon long-tail design en adembenemende prestaties. Maar bij NOVITEC geloven we erin om grootsheid naar een hoger niveau te tillen. Onze ingenieurs en ontwerpers zagen de 765LT Spider als het perfecte canvas om iets nog spectaculairders te creëren. Met een uitgebreid aanpassingsgamma hebben we dit meesterwerk van de auto verbeterd op manieren die je zeker zullen verbazen.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Ontketen het beest: Prestatie-upgrades

Aan de basis van ons maatwerk ligt de wens om het buitengewone nog uitzonderlijker te maken. We hebben diverse prestatie-upgrades ontwikkeld voor de achtcilinder twin-turbo motor. In zijn topspecificatie brult hij met een duizelingwekkende 629 kW / 855 pk en een maximumkoppel van 898 Nm uit de vierliter motor. Deze cijfers vertalen zich in een verbluffende acceleratie, waarbij de open-top vuurbal in slechts 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u schiet. Maar daar is het niet bij gebleven. De topsnelheid is opgevoerd tot meer dan 330 km/u, zodat elke rit een adrenalinepompende ervaring wordt.

Het geluid van vermogen: NOVITEC RACE-uitlaat

Om het nieuwe vermogen aan te vullen, hebben we de NOVITEC RACE high-performance uitlaatsystemen ontwikkeld. Deze systemen zorgen niet alleen voor een perfecte pasvorm, maar leveren ook een fascinerend geluid. Elke acceleratie wordt begeleid door een symfonie van kracht en elke terugschakeling resoneert met opwinding. We bieden verschillende versies van deze uitlaatsystemen, en voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme luxe is er zelfs een optie voor 999 fine gold plating.

Visuele uitmuntendheid: Aerodynamische verbetering

Het NOVITEC productassortiment gaat verder dan prestaties. We hebben het uiterlijk van de 765LT Spider verbeterd met aerodynamische onderdelen van naakt carbon. Deze componenten dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar verscherpen ook de race-uitstraling van de auto. Het resultaat is een nog meer buitengewone en onderscheidende aanwezigheid op de weg.

Wielen in stijl: NOVITEC Hi-Tech gesmede wielen

Onze samenwerking met de Amerikaanse fabrikant Vossen heeft geresulteerd in hi-tech gesmede NOVITEC wielen die zowel verbluffend als functioneel zijn. Met een verspringende combinatie van 20- en 21-inch wielen op de voor- en achteras accentueren deze wielen de wigvorm van het voertuig. In combinatie met sportveren verbeteren ze niet alleen de esthetiek, maar ook het rijgedrag en de prestaties van de auto.

Verhoog je McLaren 765LT Spider

Bij NOVITEC is het onze passie om uitmuntende auto’s te verbeteren. De McLaren 765LT Spider was al een meesterwerk; wij hebben er gewoon de laatste hand aan gelegd om er een meesterwerk van raffinement en prestaties van te maken. 

 

Als u op zoek bent naar een buitengewone ervaring, bekijk dan onze aanpassingsopties voor de McLaren 765LT Spider. Til je rijervaring naar nieuwe hoogten.
INTERESSE IN EEN NOVITEC?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha