NOVITEC MCLAREN 720S

Verbeter uw McLaren 720S met NOVITEC

De McLaren 720S is al een ongelooflijke tweezits sportwagen, maar NOVITEC tilt hem naar een hoger niveau met een uitgebreid aanpassingsaanbod. Ons team van ingenieurs en ontwerpers heeft nauwgezet verbeteringen ontwikkeld die elk aspect van deze high-performance machine verfijnen.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Aangepaste aerodynamica met gesmeed carbon

Ons maatwerkaanbod omvat op maat gemaakte aerodynamische verbeteringscomponenten, die in de windtunnel zijn verfijnd om de prestaties te optimaliseren. Wat deze onderdelen onderscheidt is hun innovatieve constructie met gesmeed koolstofmateriaal, dat zorgt voor een fris en opvallend uiterlijk. Deze verbeteringen verbeteren niet alleen de aerodynamica, maar maken ook een gedurfd visueel statement, waardoor je McLaren 720S zich onderscheidt van de rest.

High-Tech gesmede wielen

NOVITEC introduceert high-tech gesmede velgen die de McLaren 720S’s esthetiek en prestaties aanvullen. Deze wielen, met een versprongen combinatie van 20 en 21 inch voor en achter, accentueren de wigvorm van de auto en zorgen voor een sportieve maar elegante look. In combinatie met sportveren verbeteren ze zowel de visuele aantrekkingskracht als de handling van de auto, waardoor jouw 720S een echte blikvanger wordt.

Turbo prestatie

Het hart van de McLaren 720S wordt gevormd door zijn V8-motor met dubbele turbo. NOVITEC biedt drie verschillende niveaus van prestatie-upgrades die deze motor naar nieuwe hoogten brengen. Met deze upgrades bereikt de 720S een piekvermogen tot 592 kW / 806 pk en een koppel tot 878 Nm. Deze boost stuwt de sportwagen van 0 naar 100 km/u in slechts 2,7 seconden en de topsnelheid stijgt naar een indrukwekkende 346 km/u. Het is niet alleen snelheid; het is een opwindende ervaring.

Opwindend geluid met NOVITEC RACE high-performance uitlaat

Passend bij de verbeterde prestaties presenteert NOVITEC de RACE high-performance uitlaatsystemen, verkrijgbaar in verschillende versies. Deze uitlaten optimaliseren niet alleen de motorprestaties, maar zorgen ook voor een opzwepend geluid tijdens het rijden. Met opties voor verschillende uitlaatafwerkingen, waaronder fijn verguldsel, zal uw 720S niet alleen beter presteren, maar ook beter klinken.

Talloze opties voor een exclusieve cockpit.

NOVITEC biedt een scala aan opties om de cockpit van uw McLaren nog exclusiever te maken. Of u nu kiest voor materialen, kleuren of aangepaste details, onze deskundige vakmensen kunnen het interieur aanpassen aan uw exacte voorkeuren, zodat uw 720S uw individuele stijl en smaak weerspiegelt.

uw McLaren 720S ervaring.

NOVITEC heeft een lange reputatie in het verfraaien van de meest exclusieve auto’s ter wereld. Met de McLaren 720S hebben we een toch al uitzonderlijke auto nog buitengewoner gemaakt.

Ontdek onze aanpassingsopties om uw McLaren 720S-ervaring te verbeteren en geniet van een combinatie van op maat gemaakte aerodynamica, prestaties met turbo en exclusieve luxe in het interieur.INTERESSE IN EEN ADRO?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha