Novitec mclaren 720s Spider

De McLaren 720S Spider opwaarderen met NOVITEC

De McLaren 720S Spider, een van de meest potente drop-top sportwagens op de markt, wordt nu nog opmerkelijker dankzij het uitgebreide aanpassingsgamma van NOVITEC. Ons team van technici en ontwerpers heeft verbeteringen ontwikkeld die de capaciteiten van deze tweezitter verder verfijnen, zodat hij zich kan onderscheiden van de massa.

INTERESSE IN EEN NOVITEC PAKKET?

Aerodynamische uitmuntendheid met gesmeed koolstof

Ons maatwerkassortiment omvat op maat gemaakte aerodynamische verbeteringscomponenten, die nauwkeurig zijn afgesteld in de windtunnel om de prestaties te maximaliseren. Deze onderdelen onderscheiden zich door het innovatieve gebruik van gesmeed carbon, waardoor ze een frisse en opvallende look hebben. Deze verbeteringen optimaliseren niet alleen de aerodynamica, maar vergroten ook de visuele aantrekkingskracht van de auto, waardoor je McLaren 720S Spider echt uitzonderlijk wordt.

High-Tech gesmede wielen

NOVITEC introduceert high-tech gesmede velgen die de 720S Spider zowel esthetisch als qua prestaties aanvullen. Deze wielen, met een versprongen combinatie van 20 en 21 inch voor en achter, benadrukken de wigvorm van de auto en zorgen voor een sportieve maar elegante look. Samen met sportveren verbeteren ze zowel de visuele aspecten als de handling van de auto.

Prestaties met turbo

Het hart van de McLaren 720S Spider is de V8-motor met dubbele turbo. NOVITEC biedt drie verschillende niveaus van prestatie-upgrades die het volledige potentieel van de motor kunnen ontsluiten. Met deze verbeteringen kan de 720S Spider een maximumvermogen bereiken van 592 kW / 806 pk en een maximumkoppel van 878 Nm. Deze boost katapulteert de sportwagen van 0 naar 100 km/u in een verbluffende 2,7 seconden. Ook de topsnelheid neemt aanzienlijk toe, tot een indrukwekkende 346 km/u. Het gaat niet alleen om snelheid; het gaat om opwinding.

Spannende soundtrack: NOVITEC RACE High-Performance Uitlaat

Om de verbeterde prestaties te begeleiden, introduceert NOVITEC de RACE high-performance uitlaatsystemen, verkrijgbaar in verschillende versies. Ze optimaliseren niet alleen het motorgeluid, maar zorgen ook voor een opwindende geluidservaring. Deze uitlaten zijn ontworpen om van elke rit een zintuiglijk genot te maken. Bovendien voegen ze een vleugje luxe toe met opties voor verschillende uitlaatafwerkingen, zodat jouw 720S Spider net zo uniek is als jij.

Exclusieve interieuropties

De cockpit van de McLaren kan ook worden aangepast aan jouw exacte specificaties. NOVITEC biedt een breed scala aan interieuropties, waaronder een uitgebreid palet aan kleuren en materialen. Onze vakkundige ambachtslieden vervaardigen het interieur nauwgezet en zorgen ervoor dat het uw persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt.
Verhoog je McLaren 720S Spider ervaring

NOVITEC heeft een jarenlange reputatie in het verfijnen en verbeteren van de meest exclusieve auto’s ter wereld. Met de McLaren 720S Spider hebben we een uitzonderlijke auto nog buitengewoner gemaakt.

Ontdek onze aanpassingsmogelijkheden om je McLaren 720S Spider ervaring te verbeteren en geniet van een combinatie van aerodynamische uitmuntendheid, turbo prestaties en exclusieve interieur luxe.

INTERESSE IN EEN NOVITEC?

Neem Contact op!

BENT U KLAAR OM UW AUTO OM TE TOVEREN TOT EEN NOVITEC OF BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN DIRECT BESCHIKBARE NOVITEC? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET ABSOLUTE MOTORS EN BESPREEK DE OPTIES.

    Om door te gaan, voer de onderstaande tekens in:

    captcha