ABSOLUTE MOTORS XPEL Paint Protection Film

Watch full video

Bij Absolute Motors begrijpen we als geen ander dat uw auto waardevol is en met zorg behandeld moet worden. Helaas is de lak van een auto altijd gevoelig voor schade, zoals steenslag en waskrassen. Deze schade zorgt niet alleen voor ongemak, maar vermindert ook de waarde van uw auto. Gelukkig biedt Absolute Motors hier een oplossing voor.

Maak u geen zorgen meer over de lak van uw auto, met XPEL!

Onbezorgd autorijden is mogelijk met de beschermende Ultimate Plus Paint Protection Film van Xpel.

Sinds 2016 beschermen we auto’s met de XPEL Ultimate Plus Lakbeschermingsfolie. Met deze transparante en zelfherstellende folie, beschermt u de lak van uw auto tegen (lichte) krassen en vuil. De krassen verdwijnen wanneer de folie opwarmt, bijvoorbeeld door de warmte van de zon of sop bij het wassen van de auto.

Absolute Motors is een gecertificeerd XPEL-installateur. U krijgt van XPEL 10 jaar garantie tegen verkleuring van de XPEL-folie wanneer deze door ons wordt aangebracht. Wilt u uw hele auto beschermen of alleen bepaalde delen van de auto zoals de bumper of de zijschermen, het is bij ons allemaal mogelijk.

Waarom kiezen wij voor XPEL?

Absolute Motors heeft gekozen voor XPEL Ultimate Plus lakbeschermingsfolie omdat deze folie veel voordelen biedt, en met onze ervaring de hoogste kwaliteit heeft.

De voordelen van XPEL:
– Zelfherstellend (door warmte)
– Geen vergeling
– UV-bestendig
– Lange levensduur
– Volledig transparant

Verhoog de restwaarde van uw auto met XPEL.

De prijs van de XPEL lakbeschermingsfolie is afhankelijk van uw wensen: Wilt u uw auto volledig laten beschermen of alleen bepaalde delen. Wilt u dat de folie zoveel mogelijk onzichtbaar is of mogen er naden zichtbaar zijn?

Één ding is zeker, als u kiest voor de XPEL-folie kunt u weer met een gerust hart de weg op. Daarnaast maximaliseert u de doorverkoopwaarde van uw auto.”

Installatiemogelijkheden

Basis installatie

We maken gebruik van XPEL-software die bijna elk type/model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen we de verschillende panelen selecteren die we van XPEL zullen voorzien. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de XPEL op maat te snijden. Het voordeel hiervan is dat we niet op of langs de auto hoeven te snijden en geen demontage- en montagewerk hoeven te doen. Dit kan echter betekenen dat er op sommige delen zichtbare naden zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te leggen.

High-End installatie

Bij een high-end installatie maken we ook gebruik van de XPEL-software, maar gaan we nog een stapje verder. We passen de ‘standaard’ patronen aan, zodat naden worden geëlimineerd en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zo veel mogelijk rond de randen te kunnen plaatsen, zullen we diverse delen demonteren, zoals de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Onze monteurs zullen dit uitvoeren, zodat de XPEL-specialisten zich kunnen concentreren op de best mogelijke installatie.

Interessen in Xpel?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

    To continue, please enter the characters below:

    captcha