Absolute Detailing Detailing

Watch full video

de lak van uw auto zitten altijd imperfecties, of deze nu nieuw, gebruikt of klassiek is.
Bij Absolute Motors kunnen wij uw lak in optimale staat brengen doormiddel van onze detail behandelingen!

Wat is detailing?

Car detailing is een essentiële en uitgebreide auto-onderhoudsprocedure die verder gaat dan een standaard wasbeurt en waxbehandeling.

Tijdens het car detailing proces wordt zowel het interieur als exterieur van de auto grondig gereinigd en gepolijst om de auto in de beste mogelijke staat te brengen. Dit omvat het stofzuigen van tapijten en stoelen, het reinigen van dashboard en deurpanelen, het conditioneren van het leer en het reinigen van de ruiten, alsook het wassen, kleien en polijsten van de lak van de auto om deze te beschermen tegen vuil en weersinvloeden. Car detailing omvat ook het reinigen van de motorruimte, waardoor de prestaties van de auto verbeteren en mogelijke problemen worden voorkomen. Autobezitters, met name die met dure of klassieke auto’s, laten regelmatig car detailing uitvoeren om hun auto’s in topconditie te houden.

Polijsten van uw auto

Bij Absolute Motors bieden wij professionele auto polijstservices aan om uw auto er als nieuw uit te laten zien. Het polijsten van uw auto verbetert niet alleen de glans en gladheid van de lak, maar het kan ook kleine krassen en vlekken verwijderen, de verouderde lak nieuw leven inblazen en uw lak beschermen tegen de elementen.

Onze experts gebruiken alleen hoogwaardige materialen, waaronder polijstmachines, polijstschijven, polijstproducten en microvezeldoeken, om uw auto te polijsten. We passen onze methoden aan op de specifieke lak van uw auto om beschadigingen te voorkomen.

Ons polijstproces begint met een grondige reiniging van uw auto om alle vuil en stof te verwijderen. Vervolgens stellen wij de polijstmachine in op de juiste snelheid en brengen het polijstmiddel aan op de polijstschijf. Het middel wordt vervolgens in kleine delen op de lak aangebracht en met de machine in cirkelvormige bewegingen over de lak verdeeld. Na het polijsten wordt het residu verwijderd met een microvezeldoek en wordt uw auto geïnspecteerd om te controleren of er nog verdere polijstwerkzaamheden nodig zijn.

Kies voor onze professionele auto polijstservice en laat uw auto weer glanzen als nooit tevoren.

Gyeon Coating op uw auto

Gyeon Coating is een hoogwaardige keramische coating die uw auto beschermt tegen schade en de glans van de lak verbetert. Ontwikkeld door het gerenommeerde Koreaanse bedrijf Gyeon, is deze coating wereldwijd populair onder autoliefhebbers en professionals. Het biedt een harde, duurzame en waterafstotende laag die bestand is tegen chemicaliën, vuil, stof en UV-straling. Dit zorgt voor een glad oppervlak waarop vuil en stof zich minder snel hechten, waardoor uw auto langer schoon blijft.

Het aanbrengen van Gyeon Coating vereist een zorgvuldige voorbereiding en de juiste techniek. Na het reinigen en polijsten van de lak, wordt de coating gelijkmatig aangebracht met behulp van een applicator pad. Deze investering in de bescherming en uitstraling van uw auto kan de levensduur van de lak verlengen en het onderhoud gemakkelijker maken. Blijf langer genieten van uw glanzende auto en bescherm deze met Gyeon Coating. Maak vandaag nog een afspraak bij Absolute Motors.

Installatiemogelijkheden

Basis installatie

Wij maken gebruik van Xpel software welke bijna elk type en model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen wij de panelen selecteren welke we gaan voorzien van Xpel. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de Xpel voor te snijden. Dit heeft als voordelen dat we niet hoeven te snijden op of langs de auto en ook geen de-/montage hoeven te doen. Die voordelen zorgen er wel voor dat er op enkele delen naden zichtbaar kunnen zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te kunnen leggen.

High-End installatie

Ook bij een High-end installatie maken wij gebruik van de Xpel software, echter gaan we daar een stapje verder. De ‘standaard’ patronen gaan we aanpassen zodat naden komen te vervallen en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zoveel mogelijk om de randen te werken zullen we diverse delen demonteren. Denk hierbij aan de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Dit zal worden uitgevoerd door een van onze monteurs zodat de Xpel specialisten zich kunnen focussen op de best mogelijke installatie.

Interessen in Xpel?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

    To continue, please enter the characters below:

    captcha